Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found

Taas uusi viikko takana Hongkongissa ja paljon on tapahtunut! Tästä johtuen ollut pieni tauko päivityksissä, pahoittelut. Ei kuitenkaan mitään syytä huoleen – kaikki on ok.

Treeniohjelma on pitänyt, rasvat tippuneet ja voimatasot nousseet. Viikottain 3 punttisalitreeniä, 4 uimatreeniä ja satunnaisesti vaelluksia ja maastopyöräilyä vuorilla. Ravinto koostuu pääasiassa sushista, kokonaisista ankoista ja lisäravinteista – kaikki muu on niin ala-arvoista ravintoarvoiltaan (lähinnä rasvassa pyöritettyä taikinaa, riisä tai nuudeleita). Tapasin kuitenkin muutama viikko sitten Hongkongissa työskentelevän suomalaisen joka esitteli Expattien parhaat kaupat ja vihdoin löytyi hyviä lisäravinteita. Olemme myös tämän lisäksi yhteyksissä mahdollisesta harjoittelupaikasta hänen yrityksessään keväällä. Toimisto siis Helsingissä, mutta luvassa olisi useita reissuja Aasiaan.

Koulua on tässä kuussa hurjat määrät kun suunnittelin tekeväni kaiken ennen loppukuun Australian matkaa – toteutuupa se tai ei, niin kai se on hyvä saada hommat mahdollisimman nopeasti pakettiin! 

Keskiviikkona luvassa Oktoberfest ja ravikilpailut. Lauantaiksi olemme vuokranneet veneen joka kiertää koko päivän Hongkongia – otamme aurinkoa ja juhlimme!

Niklas 

ps. kuvat aukeavat suuremmiksi niitä klikkaamalla.